Lokalcenter Næshøj er bygget i et let kuperet terræn i udkanten af Harlev by med gode stiforbindelser til byen og til naturen. Lokalcenteret er forankret i lokalområdet som en vigtig medspiller. Vi er et åbent hus for alle aldre, hvor vi har medinddragelse af beboere, pårørende, borgere og personale som grundlag for samarbejde og udvikling. Konkret udmønter det sig for eksempel i eget husorkester, spisevenner og værksted – for nu bare at nævne noget. Vi har mange både tilbagevendende og enkeltstående arrangementer.

Hver dag arbejder vi for, at Lokalcenter Næshøj skal være et godt sted at leve og bo. Vi modtager gerne tanker, ideer og spørgsmål om Lokalcenter Næshøj, send os en mail på omraade-vest@mso.aarhus.dk. 

Det er let at komme til og fra lokalcentret, for bus 11 kører lige til døren. Alle er velkomne, og vi glæder os til at se dig.

Aktiviteter

Der er mange aktiviteter på Lokalcenter Næshøj, hvor spisevenner er det seneste skud på stammen. Spis sammen med ligesindede og kom i godt humør - det er både sjovere og hyggeligere end at spise alene derhjemme. Vi har også:

  • Husorkester, der spiller op til sang og samvær
  • Træværksted
  • Madhold
  • Net-café: I vores net-café kan du gratis låne en pc med adgang til internettet. Net-caféen er åben i lokalcentrets åbningstid, som er dagligt fra kl. 9-15. Du kan pr. telefon lave en aftale med en frivillig, som kan hjælpe dig med råd og vejledning. Telefonnumrene til de frivillige hjælpere finder du i net-caféen.
  • Vi har også gode muligheder for træning og selvtræning på Lokalcenter Næshøj. Læs mere

I Næshøj Nyt kan du læse mere om tidspunkter og navne på kontaktpersonerne.

Forskellige åbne interessegrupper dyrker blandt andet bowling, sang, foredrag, banko og gåture, Spørg personalet, hvis du har lyst til at deltage i en gruppe. De kan fortælle dig, hvem du skal tale med. 

Aktiviteter

Skulle du mod forventning ikke finde noget, der interesserer dig, er der gode muligheder for selv at starte nye aktiviteter op. Kontakt enten personalet på lokalcentret eller vores frivilligkonsulent Ulla Bording Jørgensen på telefon 41 88 41 43. 

Kunstforeningen Kunst & Kultur Næshøj

På Lokalcenter Næshøj har vi en kunstforening, som du kan blive medlem af. Kunstforeningen afholder mindst fire kunstudstillinger om året, som udsmykker lokalcentret indtil næste generalforsamling. Læs meget mere om kunstudstillinger, medlemskab, arrangementer og samarbejder på hjemmesiden: