Caféen på Havkær er for alle. Vi har en hyggelig café, hvor alle borgere og deres familie og venner er velkomne. Mange aktive og frivillige brugere lægger vejen forbi og køber et måltid mad eller en kop kaffe. Særligt omkring klokken 11.30, hvor den varme middagsmad er klar, er her et vældigt liv. Vi serverer varm mad fra kl. 11.30 til 13.00.

Har du lyst, kan du spise sammen med andre, men du kan også bare droppe forbi og læse dagens avis over en kop kaffe. Om sommeren kan du sidde udenfor på terrassen, og det er nemt at komme i snak med andre.

Vi kan hjælpe dig med at bære bakken ned til din plads, og du kan også få hjælp til at skære kødet ud. Har du brug for at få dit kød hakket, er det også en mulighed, og har du behov for specialmad, kan vi også klare det. 

Caféen tilbyder sund og varieret mad med en stor salatbar, og bag cafédisken står frivillige hjælpere parate til at betjene dig. Orker du ikke selv at stå for aftensmaden til familien, eller har du bare supertravlt en dag, kan du købe maden med hjem.

Vi glæder os til at se dig.

Om formiddagen serverer vi nybagte boller eller rundstykker, smør, marmelade og ost plus kaffe og te. Til frokost/middag serverer vi en hovedret, en biret/frugt, frokostret, salatbuffet med flute, smørrebrød, burger, pålægspakker, mælk og juice, kaffe og te, øl, vand og vin.

Møder og arrangementer

Ønsker du at bestille kaffe, kage, smørrebrød eller andet til brug udenfor caféens åbningstid, er du velkommen til at henvende dig til personalet i caféen.