Menu

 

Kom og besøg vores dejlige, lyse café, hvor du kan sidde og nyde din mad. Caféen byder alle aldersgrupper velkommen. Caféen ønsker at danne ramme for, at alle hygger sig med hinanden og spiser deres mad i fællesskab. 

Hver dag sælger vi dagens hovedret og en lun ret. Den varme mad serveres fra kl. 11.30-12.30. Du kan også købe sandwich, dessert, kager og meget mere. Hvis du har særlige behov, vil vi gøre alt for at hjælpe dig, fx:

  • Vi kan være behjælpelig med at bære bakken med maden til din plads og skære kødet i mindre stykker
  • Hvis du har problemer med at spise hele stykker kød, kan du få det hakket
  • Hvis du har behov for en speciel diæt og ønsker at komme regelmæssigt i caféen og spise, kan det aftales med de ansatte i caféen
  • Hvis du ønsker det kan du få pakket maden i engangsemballage, så du kan tage den med hjem
  • Hvis du ønsker det, kan du bestille maden på forhånd, så den er pakket og klar til afhentning, når du kommer. Ring til os på telefonnummer: 87 13 51 36

Menu

 

 

Møder og arrangementer

Hvis du ønsker at afholde for eksempel fødselsdag eller et andet arrangement på lokalcentret, tilbydes lokaleleje og levering af festmiddag/forplejning fra caféen. Endvidere kan man bestille smørrebrød og andet i caféen til at tage med til egne arrangementer, som afholdes andet steds.