Om Lokalcenter Åbygård

Lokalcenterrådet og andre frivillige arrangerer underholdning på lokalcentret to gange om måneden, fx "sang & musik" ved menighedsplejen og banko den sidste tirsdag i måneden. Vi har en årlig udflugt "ud i det blå", ligesom vi også holder en midsommerfest hvert år.

Har du spørgsmål vedrørende aktiviteter, har du en god idé, eller vi du gerne hjælpe til, er du meget velkommen til at kontakte frivilligkonsulent Elin Hedegaard på telefon 23 36 29 46.

Genbrugsen

Vores fantastiske frivillige betjener Genbrugsen i kælderen, hvor du hver tirsdag kan komme og gøre et kup.

Sansehave

Vores frivillige har også hjulpet med at anlægge lokalcenterets sansehave, som er en traditionel dansk have med stauder og frugttræer. Det er let at komme rundt i haven med kørestol og rollator, fordi der er anlagt fliser. Der er bænke, hvor man kan sætte sig for at nyde duftene.

Havehuset

Pensionister og beboere på plejehjemmet kan også besøge Område Midts kolonihavehus - Havehuset. Havehuset bliver drevet af frivillige og er fristed, hvor man kan hjælpe med havearbejde, gå ture eller blot nye haven og naturen omkring. Du kan læse mere om Havehuset i pjecen:

 

Selvtræning

Som pensionist og førtidspensionist har du mulighed for at benytte lokalcentrets træningslokale. Du skal tilmelde dig via FOF, som giver dig en introduktion og løbende vejledning om træningen. Du kan læse mere om selvtræning og hvordan du tilmelder dig i denne pjece.