Menu

 

 

 

 

 

 

Caféen har åbent alle hverdage fra 07.00–13.30. Du kan sidde og nyde din mad i hyggelige omgivelser i vores café, som ligger ved hallen mellem de to indgange. Du er også velkommen til at tage din mad med hjem og spise. 

Hele dagen er der mulighed for at købe friskbagte boller og kage. Til middag 11.30–12.30 serverer vi varme, lune eller kolde retter. Den varme ret findes i to størrelser: en lille portion eller en stor portion.

I caféen kan du også købe take away, fx retter, du kan varme op og bagværk. Alt maden er hjemmelavet og frossen. Der medfølger en varmevejledning, og vi er altid behjælpelige, hvis du har spørgsmål. Du kan også bestille smørrebrød til at tage med hjem, almindelig eller luksus-smørrebrød, og sandwich. Det skal bestilles minimum 3 dage før.

Kig forbi tirsdag (lige uger) til vores store bankodag, og den sidste tirsdag i måneden (lige uger) er der store lækker buffet til KUN 55 kr.

Ret til ændringer og udsolgte varer forbeholdes.

Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Møder og arrangementer

Vi sørger også for forplejning til din næste store eller lille fest, hvor du kan leje vores dejlige og hyggelige festsal. Du er meget velkommen til at komme forbi til en lille snak, hvis du/I kunne tænke jer at holde jeres næste arrangement på café Skelager.