Information om corona retningslinjer indenfor Sundheds- og ældreområdet findes her.

Vi overholder alle gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, ligesom vi beder alle om at følge myndighedernes anbefalinger om at holde afstand, vise hensyn og have god håndhygiejne (hyppig brug af sprit eller vand og sæbe).

Centerrådet er en stor og aktiv del af det daglige virke i forhold til at skabe aktiviteter for beboere og borgere i området. I denne forbindelse arbejder Centerrådet tæt sammen med lokale samarbejdspartnere, om at skabe et spændende og levende miljø for hele områdets beboere.  Vi arbejder målrettet med at indbyde flere samarbejdspartnere indenfor, så vi kan skabe endnu flere spændende aktiviteter og tilbud til glæde for områdets beboere.

Centerrådet kan kontaktes på mail: ankersgade21@outlook.dk

Nyheder fra centerrådet:

 Sundheds- og Kulturcenter Frederiksbjerg & Langenæs er beliggende på Frederiksbjerg i den sydlige bydel og omgivet af en dejlig bypark, hvor man kan puste ud og nyde skyggen under træerne, lege på legepladsen eller få pulsen op på de udendørs træningsredskaber.
Desuden råder centeret over en kolonihave i Augustenborggade til afbenyttelse for lokalcenterets brugere.

Centeret er udsmykket med værker af flere forskellige kunstnere. Ved hovedindgangen fra Ankersgade står skulpturen "Ostranenie". Den er udført af Henrik B. Andersen. I foyeren hænger et kobberrelief, udført af Jo Dam Kærgaard. Reliefet er banket i kobber fra det gamle rådhustag, der blæste ned i 1991. I multirummet hænger værket "Himmellegemer", der er udført af Lise Autogena.

Vi glæder os til at se dig i Sundheds- og Kulturcenter Frederiksbjerg & Langenæs!

Har du spørgsmål eller en god idé til en ny aktivitet eller et muligt fællesskab er du meget velkommen til at kontakte frivilligkonsulent Jeppe Tarp på tlf. 24784167 eller mail taje@aarhus.dk