Lokalcenterrådet og frivillige arrangerer flere forskellige aktiviteter i løbet af hver måned. Hver onsdag formiddag er der gå-grupper på hhv. 2 og 5 km. I samarbejde med caféen er der både spis-sammen og suppeaftener til billige penge, hvilket mange benytter sig af.

Vi gør meget ud af, at alle skal føle sig velkommen. Som noget nyt har vi den 2. mandag i måneden om formiddagen en strikkeklub. Her kommer både unge og ældre. Den sidste onsdag i måneden er der banko, hvilket har været en fast tradition i mange år og med stor succes. I samarbejde med FO har vi 1-2 undervisningsfag, som bl.a. har omhandlet sagaerne.

Ud over de faste arrangementer, byder lokalcenteret også arrangementer som foredrag og musik som  bl.a. arrangeres i samarbejde med Skt. Markus Kirke. Vi har også en årlig udflugt, julefrokost, julehygge, sankthansaften, sommerfest og så medvirker vi i Århundredets Festival. 

Aktiviteterne bliver annonceret den sidste uge i måneden i Lokalavisen Midt, så hold øje med den.

 

 

 

 

 

Havehuset

Pensionister og beboere på plejehjemmet kan også besøge Område Midts kolonihavehus - Havehuset. Havehuset bliver drevet af frivillige og er fristed, hvor du kan hjælpe med havearbejde, gå ture eller blot nye haven og naturen omkring. Du kan læse mere om Havehuset i pjecen:

Selvtræning

Som pensionist og førtidspensionist har du mulighed for at benytte lokalcentrets træningslokale. Du skal tilmelde dig via FOF, som giver dig en introduktion og løbende vejledning om træningen. Du kan læse mere om selvtræning i denne pjece, hvor der også er et link til FOFs hjemmeside hvor du kan tilmelde dig.

Har du spørgsmål vedrørende aktiviteter, har du en god idé, eller vil du gerne hjælpe til, er du meget velkommen til at kontakte frivilligkonsulent Elin Hedegaard på telefon 23 36 29 46.