Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 9.30-15 - fredag kl. 9.30-14 - lørdag og søndag kl. 11.30-14 - Helligdage kl. 11.30-13.00

Du skal kunne fremvise coronapas for at få indendørs servering. Du behøver ikke coronapas for at hente Take Away.

Information om corona retningslinjer indenfor Sundheds- og ældreområdet findes her.

Vi overholder alle gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, ligesom vi beder alle om at følge myndighedernes anbefalinger om at holde afstand, vise hensyn og have god håndhygiejne (hyppig brug af sprit eller vand og sæbe).

Om Café Møllestien

Café Møllestien er et hyggeligt sted med en ny og indbydende indretning, hvor alle er velkomne. Vi serverer hjemmelavet ”mormormad med et tvist” og hjemmebagte kager og brød. Vi bruger økologiske produkter og har et varieret udbud af både kolde og varme retter og drikkevarer.

Her er også mulighed for at læse avis og få et spil kort og en snak. I løbet af året er der forskellige arrangementer som fx julemarked, forårsmarked, festuge.

Vi har åbent alle dage hele året. Du kan hente en flyer i caféen med information om menu og arrangementer for den kommende måned.

Skal du holde fest?

På Lokalcenter Møllestien kan du leje lokaler til fester og arrangementer, som fx fødselsdag, konfirmation eller generalforsamling. Du kan booke lokale og bestille mad, drikke og servering ved henvendelse til caféen. Læs mere her om lokalebooking her.

Kontakt

Tlf. 8713 4552

Menu