Lokalcenterrådet og frivillige planlægger og arrangerer forskellige aktiviteter i ugens løb. Hver anden fredag eftermiddag er der underholdning af forskellig art. Flere gange om året afholder vi store middagsfester, og der er også tradition for et stort forårsmarked og et julemarked. Aktiviteterne bliver annonceret i en månedlig annonce i Lokalavisen Midt.

 

 

 

 

Festuge

På Møllestien er der en lang tradition for at markere Aarhus Festuge med et skønt musikprogram i den dejlige gårdhave. Musikken spænder over både country, pop, folk/rock og meget mere. Der er gratis adgang for alle og mulighed for at købe forskellige drikkevarer og Møllestiens festugekringle.

Programmet for 2019:

Havehuset

Pensionister og beboere på plejehjemmet kan også besøge Område Midts kolonihavehus - Havehuset. Havehuset bliver drevet af frivillige og er fristed, hvor man kan hjælpe med havearbejde, gå ture eller blot nye haven og naturen omkring. Du kan læse mere om Havehuset i pjecen:

Selvtræning

Som pensionist og førtidspensionist har du mulighed for at benytte lokalcentrets træningslokale. Du skal tilmelde dig via FOF, som giver dig en introduktion og løbende vejledning om træningen. Du kan læse mere om selvtræning i denne pjece, hvor der også er et link til FOFs hjemmeside hvor du kan tilmelde dig.

Har du spørgsmål vedrørende aktiviteter, har du en god idé, eller vil du gerne hjælpe til, er du meget velkommen til at kontakte frivilligkonsulent Elin Hedegaard på telefon 23 36 29 46.