Information om corona retningslinjer indenfor Sundheds- og ældreområdet findes her.

Vi overholder alle gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, ligesom vi beder alle om at følge myndighedernes anbefalinger om at holde afstand, vise hensyn og have god håndhygiejne (hyppig brug af sprit eller vand og sæbe).

Marselisrådet arbejder for at skabe et levende og åbent lokalcenter, der er et samlingssted for områdets beboere, hvor man kan møde andre mennesker og deltage i aktiviteter for alle aldre. Her arrangeres alt fra busture, koncerter og fester til gudstjenester. Alt sammen med en stor indsats fra frivillige kræfter.

Lokalcenter Marselis er centralt placeret i den sydlige del af Aarhus med kort afstand til skoven, Tangkrogen og Aarhus Centrum. I forbindelse med Lokalcenter Marselis er der både ældreboliger, beskyttede boliger og plejeboliger. I løbet af sommeren 2018 er nogle af de gamle lejligheder ved lokalcenteret gjort til kollegielejligheder, der er målrettet unge og studerende. Dette har medvirket til et dynamisk miljø med fællesskaber på tværs af generationer. Ydermere har lokalcenteret et hyggeligt gårdmiljø med byhaver og små grønne oaser, hvor man kan puste ud og få en snak om stort og småt.

Vi glæder os til at se dig på Lokalcenter Marselis!

Har du spørgsmål eller en god idé til en ny aktivitet eller et muligt fællesskab er du meget velkommen til at kontakte frivilligkonsulent Jeppe Tarp på tlf. 24784167 eller mail taje@aarhus.dk