Du skal kunne fremvise coronapas for at få indendørs servering. Du behøver ikke coronapas for at hente Take Away.

Information om corona retningslinjer indenfor Sundheds- og ældreområdet findes her.

Vi overholder alle gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, ligesom vi beder alle om at følge myndighedernes anbefalinger om at holde afstand, vise hensyn og have god håndhygiejne (hyppig brug af sprit eller vand og sæbe).

Du finder vores café i hjertet af centeret.

Vi vil gerne være et samlingspunkt, hvor generationer mødes og hygger sig omkring en kop kaffe eller et måltid mad.

Hver dag fra kl 11.00-13.00 kan du købe dagens hovedret/dessert/frokostret. Menuen består af den velkendte danske mad, men indimellem serverer vi også lidt nyere retter.

Menuplanen udarbejdes for en måned ad gangen. Du finder den her på siden, i caféen og i vores månedsblad ”Stafetten”.

Hvis I har ønsker til menuplanen, så kom endelige med dem. Send en mail til liklo@aarhus.dk, eller kom ned i caféen. Vi tilbyder smørrebrød, kager, hjemmebagte boller og franskbrød hver dag.

Du kan vælge at spise i caféen, hvor der er en afslappet og hyggelig stemning, og vi hjælper gerne med at bære maden hen til din plads, hvis du har brug for det.

Foretrækker du at tage maden med hjem, pakker vi gerne maden i praktiske beholdere, så du let kan transportere den hjem. Du kan også købe frosne middagsretter, som kan tages med hjem.

Skal du have gæster,  kan du også bestille diverse brød, kager, smørrebrød, sandwich eller andet mad til afhentning. I caféen kan du betale med dankort og kontanter.

Vi glæder os til at se jer.

Menu