Lokalcenter Carl Blochs Gade har været lukket ned i en længere periode pga. Corona, men er klar til at åbne igen fra den 7. september.

  • Der åbnes for selvtræning hverdage kl. 15.30 – 21.00 og weekender kl. 9.00 – 21.00.
  • Caféen har åben for alle i hverdage kl. 9-13 og i weekenden kl. 11.30-13.00.
  • Lokalerne i Område Midt kan igen bookes. Lokalerne bookes på mail: omraade-midt@mso.aarhus.dk
  • Hvis du er fast bruger af lokalerne, så tag kontakt til Janne Thyrring ang. booking – også selv om du har booket lokalerne. Janne kan kontaktes på: janthy@aarhus.dk
  • Busserne lånes ud og der er lavet en vurdering af, hvor mange der kan være i bussen. Der er mundbind til chauffør, håndsprit samt vejledning af korrekt brug af mund i hver bus. Nøgler afhentes i caféens åbningstid og afleveres i caféen eller i postkassen ved indgangen.

Hvert lokale er blevet vurderet til et max antal, og der er retningslinjer om afspritning mv., som vi naturligvis forventer bliver fulgt.

Alle aktiviteter skal til enhver tid overholde gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.  I Sundhed og Omsorg er det besluttet, at der skal være 1 meters afstand skulder til skulder, men 2 meter når man sidder/står ansigt til ansigt. Ved fysisk aktivitet beregnes der 4 m2 pr. pers.

Se hvad du kan opleve på Lokalcenter Carl Blochs Gade

Lokalcenterrådet arrangerer forskellige aktiviteter og samarbejder med afdelingsbestyrelsen for Plejehjemmet Carl Blochs Gade om forskellige aktiviteter. Du kan få et overblik over vores aktiviteter i vores månedlige annonce i Lokalavisen Midt, som du også kan se her: 

Senior-netcafé

Et særligt tilbud er vores senior-netcafé. Den er placeret lige indenfor hovedindgangen og kan frit benyttes af alle i centrets åbningstid. De fleste tirsdage kan du få hjælp af en frivillig, hvis du har brug for det.

Havehuset

Pensionister og beboere på plejehjemmet kan også besøge Område Midts kolonihavehus - Havehuset. Havehuset bliver drevet af frivillige og er fristed, hvor man kan hjælpe med havearbejde, gå ture eller blot nye haven og naturen omkring. Du kan læse mere om Havehuset i pjecen:

Selvtræning

Som pensionist og førtidspensionist har du mulighed for at benytte lokalcentrets træningslokale. Du skal tilmelde dig via FOF, som giver dig en introduktion og løbende vejledning om træningen. Du kan læse mere om selvtræning i denne pjece, hvor der også er et link til FOFs hjemmeside hvor du kan tilmelde dig.

Har du spørgsmål vedrørende deltagelse i aktiviteter, har du en god idé, eller vil du gerne hjælpe til, er du meget velkommen til at kontakte vores frivilligkonsulent Elin Hedegaard på telefon 23 36 29 46.